Pages

Subscribe:

Saturday, October 29, 2011

Wednesday, October 26, 2011

Tuesday, October 25, 2011

Zaman kini

Hari ini - 26-Oct-2011,3.18AM



Idaman ku

Hari ini ~ 26-Oct-2011, 1.30AM


Tujuan utama ke Bukit Bintang semalam adalah untuk mencari jacket. Tapi macam biasa la, pusing punya pusing tak ketemuan jua. Alih2 benda lain yang ku dapat. Apa2 pun Alhamdulillah, agak lama ku ingin kan benda ini.. Akhir nye ko menjadu milik ku jua. :D


beats by dr.dre [tour]

Saturday, October 22, 2011

Musicer



The Best Music 2011 
[till 23-oct-2011] 

Sunnah Rasulullah S.A,W



 Cara pemakanan Rasululullah S.A.W

Petua Nenek

Hari ini - 22-Oct-2011,6.20PM



Penawar Sakit Kepala

Friday, October 21, 2011

Pesanan


Beringat

Hari ini - 22-Oct-2011,11.55AM



~Sakaratul Maut~

Reborn


The attitude has REBORN!

Boredom

Jom Menembak

Hari ini - 22-Oct-2011, 12.37AM


Stress

Hari ini - 21-Oct-2011, 10.42PM


Feeling

Hari ini - 21-Oct-2011, 8,50pm


Zaman 80's & 90's

Hari ini ~ 2-March-2011, 6.10pm

Pada hari ini, teringin pula aku nak mengenang kembali memori zaman silam kita yang mana lahir pada Tahun 70an, 80an, dan 90an. Pasti anda akan terkenang dan tersengeh apabila mengenangnya HOPEFULLY. Apa yang telah kita lalui tak dapat lagi di Zaman Millennium ini. Sekarang dah ada PS, X-box, Laptop, Camera DSLR, Gameboy dan macam2 lagi. Dulu memang kita susah nak dapatkan benda2 ini kerana harga agak mahal. Tapi kini dah jatuh mendadak. Harga Handphone 3G dulu yang 900++ kini boley dapat 200++. Mari kita kenang kembali,




Salesman Buku Di Sekolah

Tempat Terindah

Hari ini - 21-Oct-2011, 7.00pm

Antara tempat-tempat menarik yang ku temui di"net". Alangkah bahagianya jikalau dapat kesini. Lebih2 lagi bersama orang yang tersayang. <3


Tak silap aku kat China ni.

Wednesday, October 19, 2011

Samsung SII vs. iphone 4S

Hari ini -:> 19-October-2011, 4.09PM

Ingin buat review sikit tentang Samsung Galaxy S2 dan iphone 4SIphone 4S sememangnya gempak dek kepopular-an nya. Lebih2 lagi sejak kematian founder nya Steves Job. Walaupun 4S canggih dari segi application nya dan juga touch screen dll, S2 lebih lasak daripadanya. Ketahanan sesebuah handphone amat lah penting kerana kita semua ini bukan lah cermat sangat pun. Bayangkan lah phone yang beribu-ribu ringgit, sekali jatuh dah berkecai. Pergh menangis kot!!!. Apa2 pun, tontonlah video ini.